Voorleesweek

Tijdens de voorleesweek heeft niet enkel juf Sien voorgelezen voor de kinderen (Fantastische Meneer Vos, topverhaal!). Ook de kinderen hebben hun beste voorlees-skills bovengehaald. We gingen voorlezen bij de vrienden van de 3e kleuterklas van De Mozaïek en hun lieve juffen Anneliezen. Iedereen bereidde een boek voor om goed te kunnen voorlezen aan de kleuters, met een zelfgemaakte verwerkingsopdracht achteraf.
Een verslagje van ons bezoek kan je hier bekijken: https://demozaiekmargriet.be/ik-lees-jij-leest-wij-lezen/

Dankzij de Brede School konden we ook naar een vertelvoorstelling in Kopergietery Mandala. Dat was een hele fijne voorstelling waar echt iedereen eens op het podium mocht komen en meedoen in het toneel.

We sloten de week af met het bekijken van de film ‘Fantastic Mr Fox’ op Netflix, dan kwam ons voorgelezen boek helemaal tot leven, zalig!