Klasblog – Jongste kleuters

wenmomentje bij de oudste kleuters

wenmomentje bij de oudste kleuters

Spannend... na de grote vakantie starten 12 jongste kleuters in de klas van de oudste kleuters. Ze mochten al een paar keer gaan wennen in hun (bijna) nieuwe klas.

tanden poetsen

https://youtube.com/shorts/RdLCMGdnj6M?si=ME_Pu3BQ2VYWRYNd

moederdaglied

klik op de titel om mee te zingen met ons moederdagliedje 🙂

Boetiek Techniek

Boetiek Techniek

- alles draait- 4 dinsdagen werken we met de hele school aan een STEM- project. (STEM = Science, Technology, Engineering, Mathematics) Ook de jongste kleuters doen mee! We onderzoeken 4 weken lang draaitechnieken 🙂 Tijdens de eerste sessie leerden we schroeven...

Kitty wil knallen

Kitty wil knallen

Om 'boetiek techniek', ons wetenschapsproject, te openen nodigden we het wetenschapstheater 'spelenderwijs' uit op school. Ze brachten een spectaculaire show vol weetjes en proefjes, die zelfs de allerjongsten erg wisten te boeien.

Lichtmis

Lichtmis

Lichtmis = pannenkoekendag Op 2 februari vieren we Maria Lichtmis. Een katholiek feest, maar vooral ook de dag waarop we pannenkoeken eten. Een traditie die we met plezier in ere houden.

de kleur van emoties

de kleur van emoties

Blij is geel. We dansten en draaiden in het rond. We zongen liedjes voor de zon, omdat ze zo mooi scheen. We schilderden en kriebelden onze vreugde op papier. We zongen ons schoollied: 'ben je ook zo blij, blij, blij?' Blauw is het kleur van verdriet. We staken onze...

juf Katrien S.

juf Katrien S.

Iets over jezelf

Contactinformatie

Links