Klasblog oudste kleuters

Zo blij met een ei !

Zo blij met een ei !

We vonden eieren in de struiken, achter de schommel, tussen de bomen, boven op het muurtje, naast de glijbaan, voor de dikke boomstam, onder de boot,... Terwijl we een heleboel plaatsbeschrijvingen en ruimte- begrippen oefenden, zochten we ook naar paaseieren. Of was...

Lentekriebels

Lentekriebels

We zagen bloesems aan de bomen, struiken die in bloei staan, de eerste fladderende vlinders en mooie lentebloemen. Onder een stralende zon maakten we een lente-wandeling naar de Tuin van Kina. Wandelen jullie meer ?

Hamsters

Hamsters

We werden uitgenodigd voor het 'Hamsterfeest' in de klas van Juf Sien. Daar leerden we hun nieuwe klashamsters 'Stella' en 'Bella' kennen. De hamster van Djilali kwam vorige week ook een dagje naar onze klas !

Kitty wil knallen

Kitty wil knallen

De amusante, leerrijke voorstelling 'Kitty wil knallen' zorgde voor een knallende start van ons schoolproject 'Boetiek techniek' de komende weken !

Dank Frank !

Dank Frank !

Op 1 april 2024 gaat onze directeur Frank met pensioen. 22 Jaar lang gaf hij samen met het team, de kinderen en de ouders vorm aan ons nest. Samen gingen we op pad en beleefden hele mooie momenten. Nu zal Frank ons nest verlaten, en dat lieten we niet zomaar gebeuren....